Här hittar du svaren på många vanliga frågor som vi får. Om du inte hittar svar på din fråga här kan du alltid maila oss på info@highgrade.se så svarar vi oftast väldigt snabbt. Ibland direkt eller inom några minuter, men alltid högst inom några timmar.

Vänliga hälsningar från Team Highgrade.se

Om du vill få ditt paket före jul, viktig information!

Om du vill får ditt paket från oss före jul så måste du beställa senast söndag den 20e december. Om du beställer efter det kan vi inte garantera att du får ditt paket före jullafton, pga det stora antal paket som skickas denna tid på året.

Leveranstid

Vår leveranstid är vanligtvis 1 vardag, vilket betyder att om du beställer en måndag så får du ditt paket på tisdagen om du beställt före kl 16.00. Det kan ibland ta 2 vardagar om Posten har mycket att göra, tex under julen. Om du beställer på en fredag så kommer ditt paket alltså på måndagen, eller eventuellt på tisdagen senast. Om någon vara skulle vara slut så går den inte att beställa. Om något skulle vara fel med din…

Thermo nagellack- vanliga frågor

Många av våra kunder frågar oss om nagellacket Thermo Effect eftersom det rekommenderas för lösnaglar. Layla Thermo Effect får enligt branchens regler bara rekommenderas för lösnaglar men fungerar likadant på vanliga naglar. Branchen regler säger att vi endast kan rekommendera Thermo för lösnaglar på grund av vissa ämnen i innehållet som inte är vanliga att använda inom kosmetika, och därför inte finns med på kosmetikabranchens listor…

Massor av nagelnyheter på väg

Highgrade.se har varit igång sedan 2013 och nu är det dax för en stor uppdatering av vårt sortiment. Massor av nyheter inom nageltillbehör, gelenaglar, gellack och nagellack kommer inom några veckor upp på sajten. Vi kommer att annonsera detta i vårt nyhetsbrev och på vår Facebooksida. Håll utkik nagelälskare!
Drift & produktion:  Wikinggruppen