METALLIC NAGELLACK - MIRROR EFFECT
 

Med Metallic Mirror Effect skapar du enkelt läckra naglar med spegelbland yta i läckra nyanser. Börja med att polera nageln med Mirror Base File innan du applicerar nagellacket. Ju blankare underlaget är, desto lättare är det att få till den blanka ytan med Mirror Effect. Nagellacket har kort torktid och är lätt att måla. Letar du efter ett extra hållbart nagellack ska du inte välja Mirror Effect, utan se det istället som en liten extra finess för en festkväll.

Obs: Mirror Effect är ett effekt-nagellack som används ger det lilla extra till din outfit och har en hållbarhet på ca 1-3. 

Med Metallic Mirror kan du skapa fantastiska kombinationer tillsammas med andra effektnagellack. Testa tex att lägga en bas av Ceramic Effect i neon och gör mönster ovanpå med Metallic Mirror. Eller varför inte en bas av Metallic Mirror med en nagel toppad med tex Graffitti Effect. Du kan hitta helt unika färgkombinationer som slår vännerna med häpnad. Allt som krävs är lite fantasi och några effektnagellack!Drift & produktion:  Wikinggruppen